Fillers i Malmö – Allt du behöver veta om behandlingen

08 juni 2023
Julia Zsiga

För dig som funderar på fillers i Malmö, kan det vara svårt att veta var du ska börja. I denna artikel kommer vi att ge dig all information du behöver innan du bokar din första behandling.

Vad är fillers?

Fillers är injektioner som används för att fylla ut rynkor, öka volymen i läppar eller kindben, och för att korrigera asymmetrier i ansiktet. De vanligaste fillers som används idag är baserade på hyaluronsyra eller kalciumhydroxylapatit. Dessa substanser finns naturligt i kroppen och bryts gradvis ner av kroppen över tid.

Hur går behandlingen till?

Innan behandlingen börjar kommer du att ha en konsultation med din injektionspecialist. Under konsultationen kommer du att diskutera vilket område eller vilka områden som du vill behandla, samt vilka resultat du vill uppnå. Din injektionspecialist kommer också att informera dig om eventuella risker och biverkningar av behandlingen.

Behandlingen själv tar vanligtvis mellan 15-30 minuter, beroende på hur många områden som ska behandlas. Före själva behandlingen appliceras en bedövningskräm för att minska eventuella obehagskänslor. Injektionerna utförs sedan med små nålar eller katetrar, och det är normalt att känna en lätt stickande känsla vid injektionsstället.

Elinstallationer i Malmö

Finns det några biverkningar?

De vanligaste biverkningarna av fillers inkluderar rodnad, svullnad och blåmärken vid injektionsstället. Dessa symtom är vanligtvis milda och försvinner inom några dagar. Det finns dock en liten risk för mer allvarliga biverkningar, såsom infektion eller allergiska reaktioner. Det är därför viktigt att boka din behandling hos en auktoriserad och erfaren injektionspecialist för att minimera risken för sådana komplikationer.

Besök Youskin för fillers

Om du funderar på att prova fillers i Malmö, kan du vända dig till Youskin för en professionell och säker behandling. Youskin är en auktoriserad skönhetssalong som specialiserar sig på fillers, och har lång erfarenhet av att arbeta med hyaluronsyra och kalciumhydroxylapatit. Boka din konsultation idag för att ta reda på om fillers är rätt för dig!

Fler nyheter