Utforska vägen till ungdomlig hud med profhilo i Stockholm

14 juni 2024
Rebecka Danielsson

editorial

Välkommen till en värld av hudföryngring och uppstramning som inte innebär kirurgiska ingrepp. Profhilo har snabbt blivit en av de mest populära behandlingsmetoderna för dem som önskar återfå hudens elasticitet och naturliga lyster. Här i Stockholm finns det nu en enastående möjlighet att uppleva denna banbrytande behandling. I denna artikel tar vi en detaljerad titt på vad Profhilo är, hur det fungerar, fördelarna med behandlingen, och var i Stockholm du kan vända dig för att få en professionell och säker upplevelse med Profhilo.

Vad är profhilo?

Profhilo Stockholm är en bioremodellerande behandling som är särskilt framtagen för att behandla hud som förlorat sin elasticitet och fasthet genom att återställa hudens struktur på djupet. Till skillnad från traditionella fillers som inriktar sig på att fylla ut specifika rynkor eller områden, arbetar Profhilo för att förbättra hudens övergripande kvalitet genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin.

Behandlingen består av stabiliserad hyaluronsyra, en naturligt förekommande substans i huden som är känd för sin förmåga att binda vatten och därigenom återfukta och föryngra huden. Profhilo injiceras i specifika punkter på huden och sprider sig därifrån för att ge ett mycket skonsamt och naturligt resultat. Det är denna unika förmåga att integrera sig med hudcellerna som gör Profhilo till en revolutionerande hudbehandling.

image

Fördelar med profhilo

Med sina unika egenskaper bjuder Profhilo på en mängd fördelar. Förutom att öka hudens fasthet och elasticitet, bidrar behandlingen till:

– Hydrering: Profhilo ger en intensiv hydrering inifrån, vilket kan hjälpa till att återställa hudens naturliga glöd.

– Föryngring: Åldersrelaterade förändringar som tunnare, torrare hud samt fina linjer kan mildras markant.

– Kollagen och Elastin: Stimuleringen av kollagen och elastin bidrar till en mer beständig förbättring av hudens struktur.

– Minimal Invasivitet: Som en injektionsbaserad behandling är Profhilo minimalt invasiv jämfört med kirurgiska alternativ.

– Kort återhämtningstid: Till skillnad från många andra estetiska ingrepp har Profhilo en relativt kort återhämtningstid.

Den typiska Profhilo-behandlingen utförs över två sessioner med ungefär en månads mellanrum för optimala resultat. Resultaten kan kvarstå i upp till sex månader, varefter många kunder väljer att genomgå underhållsbehandlingar.

Profhilo-behandlingen steg för steg

En Profhilo-behandling i Stockholm vid en seriös klinik börjar alltid med en konsultation. Under konsultationen diskuterar du dina önskemål och förväntningar med en certifierad specialist och får en chans att ställa frågor om behandlingen.

Steg 1: Konsultation

Först sker en utvärdering av din hudstatus samt en diskussion kring vilka områden som skulle kunna dra mest nytta av Profhilo. Det är viktigt att ha realistiska förväntningar och en förståelse för behandlingens omfattning och resultat.

Steg 2: Behandling

Den egentliga behandlingen innebär att en tunn nål används för att injicera Profhilo under huden. Injektionspunkterna väljs strategiskt ut för att maximera hudens förmåga att absorbera och sprida produktens aktiva ingredienser.

Steg 3: Eftervård

Efter avslutad sesion får du instruktioner om hur du tar hand om behandlingsområdet. Resten av dagen rekommenderas lugna aktiviteter och att undvika smink på det behandlade området.

Fler nyheter